Reklam

GENÇLERE YÖNELİK DÜZENLENEN ÇALIŞTAYA İŞKURDAN DESTEK

Erdemli Yöneticiler Akademisi Derneği'nin düzenlemiş olduğu "Organize Sanayi Bölgelerinde Gençlik Merkezi Kurulması Yoluyla Çalışan Gençlerin Çalışma Koşullarının Ve Sosyal Yaşamlarının İyileştirilmesi Projesi Çalıştayı" ÇOMÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşti.

GENÇLERE YÖNELİK DÜZENLENEN ÇALIŞTAYA İŞKURDAN DESTEK
27 Ekim 2022 - 10:31
Çalıştay'a ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, AB Türkiye Delegasyonu Sektör Yöneticisi Prof. Dr. Mustafa Balcı, EYAD Başkanı Konya Milletvekili Halil Etyemez, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Muhammed Yüceer, İŞKUR İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanı Hayrettin Karacan, Teknik Bilimler MYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Demir, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Nazan Yelkikalan'ın yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Çalıştayda konuşan İş ve Meslek Danışmanımız Hayrettin Karacan, İŞKUR’un faaliyetlerini ve planlanan çalışmaları anlattı. Etkinlikte bir sunum gerçekleştiren Karacan, Çanakkale'de istihdam ve üretim faaliyetlerinde bulunan OSB'ler hakkında da bilgiler verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum