Reklam

GENÇ MÜSİAD ÇANAKKALE İSTANBUL MÜSİAD EXPO 2022 FUARINDA

Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Çanakkale İstanbul’da düzenlenen MÜSİAD EXPO 2022 Fuarına 100 öğrenciyle birlikte katıldı.

GENÇ MÜSİAD ÇANAKKALE İSTANBUL MÜSİAD EXPO 2022 FUARINDA
07 Kasım 2022 - 11:26
Hem Genç İş insanları hem de bu konuda ilgisi olan Üniversite öğrencileri üzerinde aktif rol oynayan ve çalışmalarına ara vermeyen Genç MÜSİAD Çanakkale Şubesinin, Çanakkale 18 Mart Üniversitesindeki öğrenci topluluğu ile de üniversite öğrencileri ile birlikte devamlı çalışmalar yapıyor. İstanbul’da düzenlenen MÜSİAD EXPO 2022 fuarı ziyaretinde gençler, Genel Başkan Mahmut Asmalı, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal, MÜSİAD Çanakkale Şube Başkanı Şerif Mutlu ile bir araya gelerek görüşmeler gerçekleştirdiler.
MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Çanakkaleli gençler ile çekindiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşırken şu sözlere de yer verdi:
“Bugün #MÜSİADEXPO fuarımıza yurt içi ve yurt dışından katılan gençlerimizle bir araya geldik.
Gençlerimizi tüm platformlarda destekleyerek, girişimcilik alanında teşvik etmeye ve yol göstermeye devam edeceğiz.
Bu kapsamda Genç MÜSİAD'ımız en değerli okuldur.”
Genç MÜSİAD Çanakkale Başkanı Ali Hikmet Aydın yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:
“İş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, entelektüel birikimini paylaşıma açan, “kamu yararına dernek” statüsüne sahip güçlü bir  Sivil Toplum Kuruluşu’dur. Bunun için her alanda aktif, rol model ve örnek çalışmalar yapma gayretindeyiz. MÜSİAD EXPO 2022 fuarına Çanakkale Şubesi olarak yaklaşık 100 öğrenci kardeşimiz ile birlikte katıldık. Öğrencilerin MÜSİAD’ı tanıması, yapılan çalışmalarda yer almaları için bu etkinlikleri düzenli olarak çeşitlendirerek yapmayı amaçlıyoruz. Sayın Genel Başkanım Mahmut Asmalı’ya, GENÇ MÜSİAD Genel Başkanım Yunus Furkan Akbal’a, Çanakkale Başkanım Şerif Mutlu’ya ve Katılan öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Geziye katılım sağlayan öğrenciler de duydukları memnuniyeti belirterek başkanlara teşekkür ettiler​.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum