Reklam

GENÇ KIZILAY GÖNÜLLÜLERİ ÇAN'DA

Genç Kızılay Çanakkale gönüllüleri, Çan’da Vefa Sosyal Destek ekiplerine dahil olmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdi.

GENÇ KIZILAY GÖNÜLLÜLERİ ÇAN'DA
17 Nisan 2020 - 13:23

Genç Kızılay Çanakkale İl Başkanı ile birlikte Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’ı da makamında ziyaret eden teşkilat üyeleri, ziyaretin ardından sosyal mesafeyi koruyarak, Çan’da kurulacak olan teşkilata dahil olacak gönüllülere oryantasyon eğitimi verdi.

Kısa süre içerisinde diğer ilçelerde olduğu gibi Çan’da da Genç Kızılay gönüllülerinin sahada aktif bir şekilde görev almaya başlayacaklarını ifade eden Genç Kızılay Teşkilatı Çanakkale İl Başkanı Mesut Kaman ‘Bu İyilik Sensiz Olmaz’ diyerek, Vefa Sosyal Destek ekiplerinde tek gönüllü ekibi olarak çalışan Kızılay’ın 152 yıllık hilali ile bugünler için var olduğunu ifade etti.

Çan’da ilk çalışma olarak Türk Kızılay Çanakkale Şube Başkanlığı öncülüğünde çıkarılacak yardımların ulaştırılması için Çan mahalle muhtarlıklarıyla görüşülerek tüm muhtarlar tek tek ziyaret edildiği ve mahallelerde ihtiyaç sahibi ailelerin bilgilerinin alındığını belirtildi.

Konuyla ilgili konuşan Mesut Kaman ise “Çanakkale’de ve şubesi olmayan ilçelerde gençliğin aktif olarak çalışması hususunda her türlü desteği veren Kızılay Şube Başkanımız Av. Ergin Sezen’e de buradan teşkilat adına saygılarımızı iletiyoruz” derken Çan’da yaşayan duyarlı halkın da desteklerinin önemini vurgulayarak, 18-35 Yaş arasındaki tüm duyarlı gençleri Kızılay’a bağlı vefa ekiplerinde gönüllü olmaya davet etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum