Reklam

GELİBOLU DOĞALGAZA KAVUŞTU

Çanakkale’nin ilçelerindeki doğalgaz hamlesi son sürat devam ediyor. Gelibolu’da kısa süre önce başlayan çalışmalar neticeye erdi ve 2022 yılı içerisinde ilçeye doğalgaz geldi. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, konuyla ilgili yapmış olduğu bilgilendirmede, “Çalışmalar kapsamında toplam 36 km pe hat, 6 km de çelik hat imalatı tamamlandı” ifadelerini kullandı.

GELİBOLU DOĞALGAZA KAVUŞTU
30 Aralık 2022 - 11:23
2022 yılı içerisinde Çanakkale’nin ilçelerinde başlayan doğalgaz hamlesi meyvelerini veriyor. Gelibolu’da kısa süre önce doğalgaz müjdesi verilmişti. O müjde gerçeğe döndü ve ilçeye doğalgaz geldi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder’de gerçekleşen törene katılım gösterdiler.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan konuyla ilgili “Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’nun katılımıyla Gelibolu’da doğal gaz ilk ateş yakma töreni gerçekleştirildi. Artık evlere doğal gaz arzı süreci başlayacak. Yıl sonunda Gelibolu’muza doğal gaz gelecek demiştik. Verdiğimiz sözü yerine getirmek en büyük bahtiyarlığımız. 20.05.2021’de Gelibolu doğal gaz lisans alanına dahil edilmişti. Çalışmalar kapsamında toplam 36 km pe hat, 6 km de çelik hat imalatı tamamlandı.

Çanakkale’mizin geneline doğal gazın gelmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hayırlı olmasını diliyor; emeği geçenlere, programa katılan tüm dostlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” bilgilendirmesinde bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum