Reklam

GELECEK PARTİSİNDEN KORONAVİRÜS TEPKİSİ

"Vaka Sayısı En Düşük İllerden Vaka Sayısı En Yüksek Olan İller Klasmanına Yükseldik!"

GELECEK PARTİSİNDEN KORONAVİRÜS TEPKİSİ
05 Ağustos 2020 - 13:02
Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof.Dr. Sinan Adıyaman’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda COVİD Vakalarının en fazla artış gösterdiği illerin arasında Çanakkale’yi de göstermesi şehirde tepkilere neden oldu.
Gelecek Partisi Parti Sözcüsü Emrah Direk Gazilerden Diyarından Şehitler Diyarına korona taşınıyor çıkışı ile bir basın açıklaması yapmış ve Türkiye’de vaka oranında en yüksek ilçelerin başında gelen Şahinbey’den her gün bir uçak dolusu insanın Çanakkale’ye getirilmesine tepki göstermişti. Çanakkale insanının misafirperver olduğunun altını çizen Direk bu gezilerin bu seneye mahsus olarak tehir edilmesini talep etmişti. Kamuoyunda da destek alan bu açıklamaların ardından ne yazık ki geziler ertelenmedi.
Konu ile ilgili olarak yeni bir açıklamaya yapan Gelecek Partisi Parti Sözcüsü aynı zamanda doktor olan Emrah Direk  şu ifadelere yer verdi;
"Maalesef son açıklanan verilere göre Türkiye’de vaka sayısının en düşük olduğu illerden olan şehrimiz artık vaka sayısı en çok artan illerin başında geliyor. Gaziantep’ten seferler başlar başlamaz yaptığımız uyarılar maalesef yöneticiler tarafından dikkate alınmadı hatta bu açıklamadan birkaç gün sonra bizzat Sağlık Bakanının açıklamasına Çanakkale’de sıkıştırılarak her şeyin güllük gülistanlık olduğu havası yaratıldı. Maalesef ki bu virüsün şakası yok ve virüsün taşınması bizzat devlet eli yapılırsa daha büyük sıkıntılara neden oluyor bu durum.Bizler Gelecek Partisi olarak her türlü maddiyatın insanın hayatından şehrimizin huzurundan daha değerli olmadığının bir kez daha altını çiziyoruz ve yapılan bu seferlerin derhal durdurulmasını talep ediyoruz. Evet belki virüsün bu şekilde yayılım sağlamasının tek sebebi bu geziler değil fakat belediye eli ile virüsün taşınmasının önüne geçilsin istiyoruz.
Vatandaşlarımızın maske ,mesafe ,temizlik kurallarına riayet ederek virüsle olan imtihanımızdan galip çıkacağımızı temenni ediyoruz" İfadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum