Reklam

GELECEK PARTİSİ'NDEN ÇAN ESNAFINA ZİYARETİ

Gelecek Partisi Çanakkale İl Yönetimi Çan İlçe esnafını ziyaret etti.

GELECEK PARTİSİ'NDEN ÇAN ESNAFINA ZİYARETİ
05 Şubat 2021 - 11:15 - Güncelleme: 05 Şubat 2021 - 11:31
Ziyarete Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Ertekin, Merkez İlçe Başkanı Hamza Bucak, Biga İlçe Başkanı Pelin Alkan Güçlü,Çan İlçe Başkanı Ferudun Algan, Çan İlçe Kadın Kolları Başkanı Behice Yılmaz, İl ,İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına dikkat eden heyet, esnafın dertlerini dinleyerek Gelecek Partisi'nin tedbir politikaları ve ekonomik politikaları hakkında bilgi verdiler.

Esnaf ziyareti sonrasında Çan İlçe Başkanlığında değerlendirme toplantısında bir açıklama yapan Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım; "Her geçen gün esnafımızın mali yükü artmakta, pandemi koşullarını iyi yönetemeyen mevcut hükümet, esnafımızın sorunlarını görmezden gelerek süreçte bir arpa boyu yol alamıyor. Dükkanını siftahsız kapatan esnaf üzerine nefes kredisi dedikleri kredileri de ödeyemez durumda. Ne yazık ki bu ülkedeki ekonomik krizi göremeyen bir yönetim anlayışı sergilendiği sürece,bu koşullar daha da sertleşecek" ifadelerini kullandı.

Programa ilişkin bir açıklamada bulunan Gelecek Partisi Çan İlçe Başkanı Ferudun Algan ise; "Öncelikle Çanakkale İl Yönetiminize ve tüm Gelecek gönüllülerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bende bir esnaf olarak bu gün İlçemiz esnafının sorunlarını yerinde dinledik. Esnafın ve vatandaşların geçim derdini düşünmeyen bir yönetim anlayışına sesimizi duyurmak istiyorum. Esnafın ve vatandaşın sorunlarına çok acil çözümler bulunmalı" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum