Reklam

''GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ''

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri; Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Biga Hizmet Merkezinde görev yapan ve mesleği öğretmenlik olan İŞKUR personellerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladılar.

''GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ''
25 Kasım 2020 - 15:10
İŞKUR Biga Hizmet Merkezinde görev yapan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz: ‘‘Kurumumuzun çeşitli birimlerinde farklı branşlardan öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenlik bilgi birikimleri, deneyimleri ve bakış açılarının olumlu yansımalarını tüm faaliyetlerimizde görüyoruz. Arkadaşlarımız okullarda olmasa da İŞKUR’un ortaöğretimden yükseköğretime kadar öğretimin tüm kademelerinde öğrenim gören ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine sunduğu Mesleki Danışmanlık, İş Kulübü ve İş Arayan Danışmanlık faaliyetleriyle bir araya geliyorlar.Bu sebeple hem birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın hem de ülkemizin her bir noktasında görevini büyük özveri ve gayretle yerine getiren kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz. Onlar sayesinde öğretmenlik mesleğinin kutsallığı ile değer buluyoruz, geleceğe umutla bakıyoruz.’’ açıklamasında bulundu.
Şube Müdürü Ayça Çakmak ise Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğünde görevli ve mesleği öğretmenlik olan personellere çiçek takdim edip onların 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum