Reklam

"GAZETECİLER GÜNÜ'NÜ İÇTENLİKLE KUTLUYORUM"

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

"GAZETECİLER GÜNÜ'NÜ İÇTENLİKLE KUTLUYORUM"
12 Ocak 2024 - 09:51
Yayınlanan mesajda; “Demokrasinin ve çağdaş dünyanın vazgeçilmez bir parçası olan basın, toplumun ışığıdır. O ışık ne kadar güçlü olursa bizler de yolumuzu o kadar net ve doğru görürüz. Gazetecilik, toplumun gelişmesinde çok önemli ve büyük sorumluluklar taşıyan bir meslek. Enformasyonun zayıf olduğu, halkın dünyadaki gelişmelerden doğru ve zamanında bilgilendirilemediği toplumların gelişmeleri de problemli ve zayıf olur.
Biga iş dünyası olarak gazetecilerle doğru iletişim kurmanın önemini biliyor, üyelerimize ve halkımıza hizmet etme noktasında doğru iletişimin önemi konusunda hassas davranıyoruz. Gazetecilik kurumlar arası ve toplumla iletişim anlamında çok önemli bir görev olmasının yanı sıra kurum ve kuruluşları denetleyici göreviyle de vazgeçilmez bir meslek olarak dikkat çekmektedir. Bigamızda gazetecilik görevini başarıyla sürdürürken hayatını kaybeden tüm gazetecilerimize Allah'tan rahmet, binbir türlü zorlukla mesleklerini yerine getirmeye çalışan tüm gazetecilerimize ise sağlıklı ve başarı dolu bir yaşam diliyorum.
Biga'da görev yapan tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü içtenlikle kutluyorum” ifadelerine yer verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum