Reklam

GAPRAN MAZBATASINI ALDI

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede tekrar İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı seçilen Necati Gapran, güven tazelemişti. Sancılı geçen kongreye, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran tek aday olarak katıldı. Gapran dün hazırlanan mazbatasını, İlçe seçim kuruluna giderek aldı. İYİ Partililer mazbatasını alan Başkan Gapran’ı yalnız bırakmadılar.

GAPRAN MAZBATASINI ALDI
14 Aralık 2022 - 11:38
Geçtiğimiz günlerde yoğun bir katılımla gerçekleşen, İYİ Parti Merkez İlçe Kongresinde tek adayla seçime gidilmişti. Mevcut Merkez ilçe Başkanı Necati Gapran üyelerin destekleri ile tekrar ilçe başkanı oldu. Dün mazbatası hazırlanan Gapran, parti üyeleri ile birlikte İlçe seçim kuruluna gelerek mazbatasını aldı ve partililer Gapran’ı tebrik etti.
Partililerin yoğun katılımı dikkat çekti. Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Erdal Gezen, seçime yaklaştığımızı belirtti ve Başkan Gapran’ı tebrik etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Gapran, “Hayırlı olsun çok güzel bir birliktelikle beraber mazbatamızı alıyoruz. 3 Ekimden itibaren başlayan bir süreçti ve süreci iyi yönettik. Bu süreç iki ay sonra başarıyla sonuçlandı. Partimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum