Reklam

FENERBAHÇE'NİN EFSANESİ BİGA'DA

Tüm Fenerbahçelilerin yakından tanıdığı ve hayatını Fenerbahçe’ye adamış Vecdi Teker (Paşalı Birol) Biga’ya gelerek dostları ile birlikte güzel günler geçirdi.

FENERBAHÇE'NİN EFSANESİ BİGA'DA
10 Ekim 2023 - 10:11
Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Doğan’ın misafiri olarak Biga’ya gelen Paşalı Birol önce Doğtaş’ın kurucusu Merhum Hacı Ali Doğan ile Merhume Hacı Ayşe Doğan’ın mevlidine ardından ADVAK Vakfı’nın açılışına katıldı. Daha sonra Bigaspor’u ziyaret eden Paşalı Birol akşamda Biga Fenerbahçeliler Derneğinde Kasımpaşa -Fenerbahçe maçını Dernek Yöneticileri Kadir Atay, Zafer İşçi, İsmail Kutlu ve dernek üyeleri ile birlikte izledi.
Pazartesi günü Şadan Doğan’ı makamında ziyaret eden Paşalı Birol, Biga’da kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu Biga’yı ve Bigalı dostlarını çok sevdiğini belirterek teşekkür etti. Üç günlük Biga ziyaretinde ayrıca tanıdıklarının mezarlarını da ziyaret etti.

PAŞALI BİROL KİMDİR?
Paşalı Birol’un gerçek adı Vecdi Teker’dir. 10 Ocak 1950 yılında İstanbul’da doğmuştur. Daha 9 yaşındayken başlayan Fenerbahçe sevdasıyla ve Paşalı Birol ismiyle Fenerbahçe Tribünlerinde ün kazanmıştır. Hayatını Fenerbahçe’ye adamıştır, Fenerbahçeli olup onu tanımayan azdır.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum