Reklam

FATMA İÇİN GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Merkeze bağlı Kurşunlu köyünde geçtiğimiz gün, bir kadın kocası tarafından çocuğunun yanında katledilmişti.

FATMA İÇİN GÖZYAŞLARI SEL OLDU
19 Mayıs 2020 - 14:26

19 yaşındaki kızıyla birlikte bir fabrikada çalışan Fatma Çakan (44), iş dönüşü kızıyla birlikte servis minibüsünden inerek evine yürüdüğü sırada boşanmak istediği eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

İşten evine dönen Fatma Çakan, Aydın K. tarafından kalp ve karın bölgesinden aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetti. Boşanma aşamasında olduğu için bir süredir Kurşunlu köyündeki annesinin evinde yaşayan kadının iki kızının olduğu öğrenildi.

ERKEK TERÖRÜ BİR CAN DAHA ALDI

Fatma Çakan’ın katledilmesine kadın örgütleri başta olmak üzere çok sayıda kişi sosyal medyada paylaşımlarda bulundu. Çanakkale’de böyle bir olayın yaşanması utanç verici olarak nitelendirildi. Kadın cinayetlerinde yaşanan artışa dikkat çekilirken, Çakan’ın boşanma sürecinde olduğu Aydın K. tarafından daha önce tehdit edildiği öğrenildi. Annesi gözleri önünde öldürülen genç kız ise bir eve sığınarak canını kurtardı.

Saldırının ardından olay yerinden kaçan şüpheli Aydın K. gözaltına alınarak emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bursa Adli Tıp’ta incelemesi tamamlanan cinayet kurbanı kadın için dün Kurşunlu köyünde düzenlenen törende gözyaşları sel oldu. Kadınların ön planda olduğu cenaze töreni herkesin yüreğini yaktı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum