Reklam

EVREN KIZOĞLU TEKRAR BAŞKAN

Çanakkale Kent Konseyi Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Başkanlık ve Yürütme Kurulu’nun belirlendiği seçimle Kent Konseyi Başkanlığına Hulusi Evren Kızoğlu tekrar seçildi.

EVREN KIZOĞLU TEKRAR BAŞKAN
11 Ekim 2021 - 11:16
Kent Konseyi Yürütme Kurulu; Sivil Toplumla İlişkiler emekli müdürü İbrahim Yerli, Çanakkale Kültür Tarih Çevre ve Doğa Derneği  Prof. Dr. Pelin Kanten, Topluma  Destek Derneği Kahraman Uzan, Çanakkale 1915 İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği  Görkem Önal, BARDER İlhan Atıcı, Koza Gençlik Derneği Celil Kankaya, Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi Ümit Burunlular, Milliyetçi Hareket Partisi Cem Batu, Çanakkale Gazeteciler ve Medya Mensupları Derneği  İlker Ülker’den oluştu.

Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İYİ Parti Merkez İlçe Teşkilat Başkanı İlhan Atıcı; “Çanakkale Kent Konseyi seçimlerinde beni yalnız bırakmayan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Sayın Rıdvan Uz ‘a, İl Başkanım Sayın Selahattin Yıldızlar’a, Belediye Meclis Üyemiz Sayın Burak Kunt ‘a destekleri için teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum