Reklam

ETKİNLİK-SEN İL BAŞKANLIĞINA ARZU TÜRKYILMAZ, ATANDI

Tüm etkinlik sektörünün ilk ve tek sendikası olan ETKİNLİK-SEN Ankara Merkez Yönetimi tarafından Çanakkale İl Başkanlığı görevine, sektörün öncü ve önemli ismi Arzu Türkyılmaz atandı..

ETKİNLİK-SEN İL BAŞKANLIĞINA ARZU TÜRKYILMAZ, ATANDI
20 Mart 2021 - 15:35
Arzu Türkyılmaz, Çanakkale,Etkinlik-Sen başkanı olarak yaptığı ilk yazılı açıklamada atandığı görevden memnuniyetini dile getirerek şu ifadeleri kullandı;
"Çanakkale’de 2009 yılından bugüne kadar yatırımlarına ara vermeden devam eden Hera Wedding Davet Organizasyon’un kurucusuyum. Etkinlik sektöründeki 12 yıllık tecrübemiz ve etkinlik konusunda en önemli lokasyonların başında gelen bir bölgenin temsilcisi olarak böyle bir göreve layık görülmem ben ve ailem için gurur vericidir. Böylesine büyük bir camiada sektör paydaşlarımın tüm problemlerinin çözümlerine katkıda bulunmak, mesleki bilgi ve deneyimlerimizi paylaşarak iş birliği gelişimine öncülük etmek için büyük bir özveri içinde olacağımı önemle belirtmek isterim. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu ailenin bir üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum. Beni bu göreve uygun gören ETKİNLİK-SEN'nin başkanı sayın Ali Koray Özandaç ve değerli yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum."
 Arzu Türkyılmaz, sektörün bilinen,tanınan ve öncü markası Hera Wedding Davet Organizasyon ile uzun yıllardır birçok önemli projeyi geliştirmiş ve önemli organizasyonlara imza atmış bir isim. Evli ve üç çocuk annesi olan Arzu Türkyılmaz,Kamu Yönetimi mezunu..
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum