Reklam

"ESNAFIMIZ İYİ GÜNLERE KAVUŞACAK"

"ESNAFIMIZ İYİ GÜNLERE KAVUŞACAK"
16 Mart 2022 - 12:41
İYİ Parti GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, geçtiğimiz aylarda yapılan seçimlerde güven tazeleyen Çanakkale Madeni işler ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Fahrettin Dündar ve Çanakkale Marangozlar ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanlığı’na seçilen Alaattin Gündüz’ü ziyaret etti. Uz, esnaf odaları temsilcileri ile gerçekleştirdiği görüşmesinde, güncel değerlendirmelerde bulundu.
Başkanların makamlarında gerçekleşen ziyarete İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İl Başkan Yardımcısı Taner Arçukoğlu, Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran, Çanakkale Belediye Meclisi İYİ Partili Üyeleri Ahmet Uslu ve Didem Güner katıldı.
“ESNAFLARIMIZ İKTİDARIMIZDA İYİ GÜNLERE KAVUŞACAK”
Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaretlerde esnafların sorunları konuşuldu. Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan İYİ Partili Uz, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde başlayan esnaf ziyaretlerimize, esnaflarımızın sorunlarını dinleyerek ve çözüm arayarak devam ediyoruz. Yaşanan ekonomik krizden dolayı zor zamanlar geçiren esnaflarımız iktidarımızda İYİ günlere kavuşacak.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum