Reklam

"ESKİDEN Mİ GÜZELDİ YOKSA ESKİLER Mİ GÜZELDİ?"

Çanakkale Klasik Otomobilciler Derneği, 1972 modelden başlayan araçları, sergiledi. Vatandaşlar araçları detaylıca inceledi ve sergi ilgi gördü.

"ESKİDEN Mİ GÜZELDİ YOKSA ESKİLER Mİ GÜZELDİ?"
31 Ekim 2022 - 12:14
Cumhuriyet kutlamaları devam ederken meydanda bulunan klasik otomobiller, vatandaşların ilgisini çekti. Çanakkale Klasik Otomobilciler Derneği adına konuşan Naci Gören, Burada olmayan ve restorasyonda olan araçlarımız var. 1972 modelden başlayan araçlar ve 1987 yılına kadar olan araçlar var. Orijinal parçaları ile faal durumdalar” dedi.

Gören açıklamalarında Çanakkale Klasik Otomobilciler Derneği adına konuşan Naci Gören,” Belediye Başkanımız araçlarımızı sergilememiz için bu fırsatı verdi. Burada olmayan ve restorasyonda olan araçlarımız var. 1972 modelden başlayan araçlar ve 1987 yılına kadar olan araçlar var. Orijinal parçaları ile faal durumdalar. Cumhuriyetimizin bugün doğum günü, biz de bu anlamlı güne katkı sağlamak istedik. Çanakkale şehitler diyarı, kentimizi ve kendimizi de gururlandırdık. Ülkemizle gurur duyuyoruz ve övünüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olacak” ifadelerine yer verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum