Reklam

ESENLER PAZAR YERİ DENETİMİ

Vali İlhami AKTAŞ, ilimizin risk kategorisine göre kademeli ve kontrollü normalleşmeye başlanılması, koronavirüs ile mücadelede temel prensipler olan temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarının yanı sıra Çanakkale ili Esenler Mahallesinde ortak kullanım alanlarından olan pazar yerinde alınması gereken Koronavirüs tedbirlerini yerinde denetledi.

ESENLER PAZAR YERİ DENETİMİ
03 Mart 2021 - 12:23
Yapılan denetlemede Vali İlhami AKTAŞ, Esenler Mahallesinde kurulan pazar yerinde Koronavirüs ile mücadele kapsamında belirlenen kurallara uyulup uyulmadığı ve uygulanan Koronavirüs tedbirleri hakkında bilgi aldı.
Vatandaşlar ve pazar esnafıyla da bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, maske, mesafe ve temizlik konularında hatırlatmada bulunarak pazar esnafına bereketli ve bol kazançlar temennisinde bulundu.
Pazar esnafının alınan tedbirlerin uygulanmasında büyük katkısı olduğunu ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, “Esnafımızın özellikle maske ve sosyal mesafe konusunda dikkatli olduklarını gözlemliyoruz, koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere uyarak bizlere destek veren bütün Çanakkaleli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Çanakkale ili Esenler Mahallesinde kurulan pazar yeri denetimlerinde Vali İlhami AKTAŞ’a, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve Esenler Mahalle Muhtarı Nazife Aydın eşlik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum