Reklam

ERKEK," KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanıyor. Dava görülmeye başlandı. Son duruşmada savcı mütalaasını açıklarken, İmamoğlu için 4 yıl 1 ay hapis cezası istemişti. Bugün görülen duruşma saat 16.00’ya ertelenmişti. İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbulluları Saraçhane’ye davet etti.

ERKEK," KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK"
15 Aralık 2022 - 12:58
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek dava devam ederken önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Yardımcısı Erkek,” Türk Ceza Kanununu hazırlayan heyetin içinde yer alan Ceza Hukuku Profesörleri burada suç olamaz dedi. Rapor var. Savcı önceki mütalaasını tekrar ediyor ve ceza istiyor. Duruşmada birçok gelişme yaşanmış. Avukatlar son savunmalarını yazılı ve ayrıntılı olarak hazırlamak için süre istiyorlar. Bir savunmanın en doğal hakkıdır.

Bu memlekette küçücük bir çocuğa nitelikli cinsel istismarda bulunanlar, bu kadar hızlı yargılanmıyor ve tutuklanmıyor. Korkunun ecele faydası yok. Üyemizden, Genel Başkanımıza kadar hiçbirimize geri adım attıramazsınız. Bu dayanaksız, haksız, hukuksuz davalarla geri adım attıramazsınız” ifadelerine yer verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum