Reklam

ERDOĞAN TÜM İLÇE TEŞKİLATLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

ERDOĞAN TÜM İLÇE TEŞKİLATLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
20 Ağustos 2021 - 13:48
AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı koordineli eş zamanlı olarak Merkez İlçe dahil on iki ilçe, üç belde de 1 Haziran bu yana açılmış işletmelerdeki girişimci esnaflar ziyaret edildi.

KOORDİNASYONU ERDOĞAN SAĞLADI
Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ekonomi İşler Başkanı Sinan Erdoğan’ın koordinasyonunda gerçekleştirilen Esnaf ziyaretlerinde AK Parti İlçe teşkilatları yeni işletme sahipleriyle bir araya geldi.
Ekonomi İşler Başkanı Sinan Erdoğan eş zamanlı Çanakkale ve ilçelerinde gerçekleştiren Esnaf buluşmalarına katılan parti teşkilatlarına teşekkür ederek programa dair açıklamasında; “Çanakkale ve ilçelerinde başlattığımız "Esnafımızın Hayırlı İşleri Olsun" programımıza dair çalışmalarımızı tüm kademelerimizle birlikte sahaya yansıttık.
Proje kapsamında İl Başkanımız Naim Makas’ın katılımıyla esnaf ziyaretlerimizin startını Ayvacık ilçemizden verdik.

YENİ AÇILAN İŞLETMELERE SİFTAH YAPTIK
On iki ilçede gerçekleştirdiğimiz program kapsamında 1 Haziran 2021 den bu yana açılan yeni işletmelere ilçe teşkilatlarımızla eş zamanlı olarak ziyaret etti. AK Parti ailesi olarak İlçelerimizde ve merkezde açılan işletmelere hayırlı işler diledik. Bu ziyaretler kapsamında tüm kademelerimizle, ilçe başkanlarımızla, Kadın kollarımız, Gençlik Kollarımıza teşekkür ederiz. “ dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum