Reklam

ER MEYDANLARINDA BÜYÜK ŞOK!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda hem pehlivan babası olan hem de birçok tanınmış başpehlivanın sponsorluğunu yapan Muhittin Böcek'in, boğaz ağrısı şikayetiyle gittiği özel hastanede yapılan koronavirüs test sonucu pozitif çıktı.

ER MEYDANLARINDA BÜYÜK ŞOK!
17 Ağustos 2020 - 11:16
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, cumartesi günü boğaz ağrısı şikayetiyle özel bir hastaneye gitti. Burada koronavirüs testi yapılan Böcek'in sonucu pozitif çıktı. Hastanede izolasyona alınan Böcek'in belediyedeki yakın çalışma arkadaşları da test yaptırıp evlerinde karantinaya alındı. Başkan Böcek'in yakın temaslı koruma ekibi ve özel kalem çalışanlarının da karantinaya alındığı belirtildi.

Test sonucunu dün gece yarısı sosyal medya hesaplarından duyuran Muhittin Böcek, durumunun iyi, moralinin de yüksek olduğunu bildirdi. Böcek açıklamasında şu ifadeye yer verdi: "Şu an durumum iyi, moralim yüksek. Hastanede kontrol amaçlı izole durumdayım. Lütfen maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyun. En kısa sürede görüşmek dileğiyle.
Çanakkale Medya Grubu olarak kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum