Reklam

ELİFNAZ'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Küçükler yardımlaşmayı ve destek olmayı hem aile fertlerinden hem de okulda öğretmenlerinden görürler ve öğrenirler ancak kendi iradeleri ile geliştirerek uygularlar.

ELİFNAZ'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
23 Şubat 2021 - 14:06
Elifnaz Biga’da doğup büyüyen şu anda sekiz buçuk yaşında olan ve İstanbul’da yaşayan Bigalı bir ilköğretim okulu öğrencisidir. Yaratıcı ve yardımsever olan Elifnaz yazları ve tatillerini yine Biga’da geçiriyor, ailesinin işi gereği İstanbul da yaşıyor.
Yaz sezonunda yine bir yaratıcılık yaparak kendine kibrit çöpünden bir villa gece lambası yapan Elifnaz şimdide evinde aile fertleri ile birlikte bileklikler yapıyor ve anne babasının iş yerinde bunları çalışanlara satıyor. Geliri ile ne yapıyor dersiniz tüm topladığı parayı Lösemili Çocuklar için LÖSEV’e bağışlıyor. Herkesin LÖSEV’e bağış yapmasını istiyor. Ailesi ve ögretmenleri de Elifnaz Gözde’nin bu davranışı nedeniyle kendisini tebrik ediyorlar. Biga Çarşamba Postası Gazetesi olarak Elifnaz Gözde’yi tebrik ediyor başarılarının ve ihtiyaç sahiplerine yardımlarının devamını diliyoruz. Bu güzel davranışın takdire şayandır tebrikler Elifnaz…

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum