Reklam

EKREM İMAMOĞLU BİGA'YA GELİYOR

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Balıkesir Mitingi öncesi aynı gün saat 10:30'da Bigalılar ile buluşacak Ekrem İmamoğlu, Biga Kaymakamlığı önündeki Cumhuriyet Meydanı'nda konuşacak.

EKREM İMAMOĞLU BİGA'YA GELİYOR
24 Nisan 2023 - 12:33
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binasının Açılışı ile miting çalışmalarını başlatırken, Kılıçdaroğlu'na Çanakkale'de yoğun bir kalabalık eşlik etmişti. Bayramdan sonraki 20 günde ise seçim çalışması hızlanıyor. Kalan günlerde 40 ili ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu 27 Nisan'da Balıkesir, 30 Nisan’da İzmir, 7 Mayıs’ta İstanbul, 13 Mayıs’ta ise Ankara’da miting gerçekleştirecek.
14 Mayıs’ta kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen Cumhurbaşkanı ve 28'nci dönem milletvekili tercihini gerçekleştirecek. Partiler ve Cumhurbaşkanı adayları saha çalışmalarına hız vermeden devam ederken Kemal Kılıçdaroğlu’nun da miting programı belli oldu.
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlı, 27 Nisan Balıkesir mitingine Kılıçdaroğlu'na cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş da eşlik edecek. Cumhuriyet Halk Partisi Biga İlçe Örgütü ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan'ın da desteğiyle İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Balıkesir mitingi öncesi Biga'da vatandaşlarla buluşacak. Ekrem İmamoğlu, aynı gün Biga Kaymakamlığı önündeki Cumhuriyet Meydanı'nda (Hükümet Meydanı) saat 10:30'da Bigalılara seslenecek.
Bigalıları Ekrem İmamoğlu ile buluşmaya davet eden CHP Biga İlçe Başkanı Cemal Mantar; "14 Mayıs'a sayılı günler kaldı. Hep birlikte Millet İttifakı bileşenleri olarak ülkemize baharı getirmek için çalışıyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun Balıkesir Mitingi 27 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayımız Ekrem İmamoğlu da aynı gün saat 10:30'da Bigalı hemşehrilerimize seslenecek. Ben tüm Bigalı hemşehrilerimizi mitingimize davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum