Reklam

EĞİTİME BÜYÜK YATIRIM

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi’ni ziyaret etti.

EĞİTİME BÜYÜK YATIRIM
24 Ağustos 2021 - 17:12
Gerçekleşen ziyarette bir açıklama yaparak 200 kişiye hizmet veren kampüsün öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşıladığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz; “İl Merkezimizdeki Fen ve Sosyal Lisemizin bulunduğu kampüsteyiz. Önünde bulunduğumuz bina geçen yıl yapımını tamamladığımız salgından önce de 200’den fazla kız öğrencimizin kullandığı pansiyon binası. Çok modern bir şekilde planlandı, içerisinde öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacakları donatılar mevcut. Ben bu tesisi şehrimize kazandıran sayın vekillerimize, sayın valimize ve il özel idaremize teşekkür ederim.” dedi.
İskenderoğlu; “Türkiye’ye yön verecek çocuklar yetişecek”
AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ise yaptığı konuşmasında; “AK Parti Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve heyetimiz ile birlikte yeni kampüs binamızı ziyarette bulunduk. Okulumuz sosyal donatılarıyla birçok yerde yapıldığı gibi çok nitelikli ve kaliteli. Çanakkale’de hem Türkiye’ye yön verecek çocukların yetişeceği, yarının söz sahibi gençlerin yetişeceği inşallah nice Çanakkaleli ve Türkiyeli çocuklarımıza hizmet edecek.” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum