Reklam

''ECEABAT'A DEVA OLMAK İÇİN ADAY OLDUM''

DEVA Partisinin 31 Ocak2024 günü Ankara'da yapılan Aday Tanıtım Toplantısı'nda Eceabat Belediye Başkan Aday'ının İş İnsanı İsmail Yıldız'ın olduğu açıklandı.

''ECEABAT'A DEVA OLMAK İÇİN ADAY OLDUM''
03 Şubat 2024 - 09:58
DEVA Partisinin Eceabat İlçe Belediye Başkan adayı olarak ismi açıklanan iş insanı İsmail Yıldız yaptığı açıklamada ''İş hayatımda edindiğim tecrübelerim ve birikimimle Eceabat İlçemize hizmet etmek ve Eceabatlı hemşerilerime DEVA olmak için beni İlçemiz Belediye Başkan adaylığına layık gören başta Genel Başkanım Sayın Ali Babacan olmak üzere, Genel Başkan yardımcım ve Balıkesir Milletvekilimiz Sn. Burak Dalgın'a, Çanakkale İl Başkanım Av. Sn. Kemal Kavut, Merkez İlçe Başkanım Av. Sn. Nur Yılmaz Güngören'e teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum'' diyen İsmail Yıldız sözlerinin devamında ''Ben Eceabat sevdalısıyım, İlçemizin alt yapısından tutun üst yapısına kadar ne gibi eksiklikleri var olduğunu bildiğim gibi nasıl Dünyaca tanınacak bir turizm şehri olacağını biliyorum, bunun için projeler geliştirdim. Bu projelerimi gerçekleştirmek için DEVA Partisinden Belediye Başkanı adayı oldum. Önümüdeki hafta Eceabatta sahaya inip kapı kapı dolaşarak bu projelerimi hemşerilerime anlatacağım. Bunun için çalmadığım kapı sıkmadığım el kalmayacak ve ben yapacağım değil hep beraber biz yapacağız slogonuyla hemşerilerimin karşısına çıkacağım projelerimi anlatacağım İlçeme DEVA olmaya geldim deyip hep beraber başaracağız diyeceğim. Allah nasip ederde hemşerilerimin desteğiyle Belediye Başkanlığını kazandığımızda İlçemize bu projelerle gerçekten DEVA olacağız Eceabatımızı tüm Dünyanın tanıdığı bir kent yapacağız''dedi.

İsmail Yıldız Kimdir ?
1967 Çanakkale doğumluyum, çocukluk ve eğitim günlerim Eceabat'ta geçti. Gençlik ve yetişkinlik sürecimi Çanakkale'de kendimi geliştirerek geçti, başta Çanakkale ve Eceabat olmak üzere bir çok İlde ve İlçede ticari iş hayatım oldu. Çanakkale'de iş hayatım ve sivil toplum çalışmalarımla tanınırım. Akademik kariyerim Ön lisans Anadolu Üniversitesi ev idaresi pazarlama ve orginizasyonu, sivil toplum çalışmalarımda Devlet yurtlarında yetişenler yardımlaşma deneği. Temel becerilerim, Diksiyon eğitimi, çalışanlar için hijyen eğitimi, gıda ve su, aile eğitimi. Ayrıca eşimde Eceabatlı olup bir kız çocuğu babasıyım.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum