Reklam

"DÜRÜSTLÜĞÜMLE GÖREVE HAZIRIM"

Eski Kent Konseyi Başkanı, Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Evren Kızoğlu, CHP Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu, basın açıklaması ile duyurdu. Kızoğlu, “Bilgimle, tecrübemle, çalışkanlığımla, dürüstlüğümle göreve hazırım” mesajı verirken, “Hangi grubun adayısınız?” sorusuna da yanıt verdi.

"DÜRÜSTLÜĞÜMLE GÖREVE HAZIRIM"
11 Temmuz 2023 - 12:05
Kent Konseyi Başkanlığı yaptığı dönemde, istifa ederek görevine noktayı koyan, Cevatpaşa Mahallesi muhtarı Evren Kızoğlu, CHP Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Kızoğlu, CHP Merkez İlçe Başkanlığında yaptığı basın açıklamasında, “Mustafa Kemal Atatürk’ün partimizi kurarken ortaya koyduğu ruh ile altı okumuzda yer alan Atatürk ilkelerini eksiksiz savunan, sosyal demokrasinin evrensel ilkeleri olan özgürlük, eşitlik, adalet ve dayanışmanın gerekliliğine inanmış, partimize sahada emek veren ter döken gençlerinden biri olarak Toplumumuz ve üyelerimiz içerisinde yoğun bir beklenti olan değişim, dönüşüm, yenilenme ve parti içi demokrasiyi amasız fakatsız ve lakinsiz üye bazında ön seçim savunmak ve uygulamak hedefiyle Merkez ilçe başkanlığına aday olduğumu sizlerin huzurunuzda çok büyük bir heyecanla açıklamak istiyorum.
“GÜÇLÜ BİR ÖRGÜT YAPISINI OLUŞTURMAK İÇİN ADAYIM”
Parti iradesinin tabandan tavana doğru şekillendiği, mahalle örgütlenmesi modelini etkin bir şekilde uygulandığı güçlü bir örgüt yapısını oluşturmak için adayım.
Parti içi demokrasiye aykırı uygulamalara karşı durmak, insani ilişkileri geliştirerek siyasi başarı hedefleyen ve bu nitelikte ilişkiler kurabilmiş bir örgüt için adayım.
“KATILIMCI DEMOKRASİ İLKELERİNİ İŞLETMEK İÇİN ADAYIM”
Temsil yetkisinin sürekli aynı kişilerde toplanmasının siyasal katılımı daralttığını düşünmekteyim. Egemenliğin halka ait olduğu bilinciyle, katılımcı demokrasi ilkelerini işletmek için adayım.
Memleketime duyduğum aşkla, Partime duyduğum sevdamla, Cumhuriyete duyduğum inancımla, Adeletin keskin bir kılıç olduğu bilinciyle, Parti içi demokrasinin işletilmesi için edeceğim mücadelenin bedeli karşısında gözü karalığımla, Bilgimle, tecrübemle, çalışkanlığımla, dürüstlüğümle göreve hazırım” ifadelerini kullandı.
“HANGİ GRUBUN ADAYISINIZ?”
Kızoğlu, “CHP içerisindeki farklı grupların olduğu ve partinin ikiye bölündüğü biliniyor. Siz hangi grubun adayısınız?” sorusuna ise “Ben Merkez İlçe Başkanlığı adaylığını Cumhuriyet Halk Partisi’nin her şerefli üyesi gibi bireysel bir niyetle açıkladım. Bununla birlikte destek aldığım gruplar oldu.
“BELEDİYE GRUBU DİYE ADLANDIRILAN GRUP BENİ BU SÜREÇ İÇERİSİNDE DESTEKLİYOR”
Belediye grubu diye adlandırılan grup beni bu süreç içerisinde destekliyor. Ancak ben tüm partililerin desteğine talibim. Muharrem Beylerinde, İsmet Beylerinde, sizin adlandırdığınız diğer grubunda desteğine talibim.
Ben bir grubun değil, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkez İlçe Başkanlığı’na adayım. Siyasi süreçte adaylar ben destek istemiyorum demezler. İnşallah seçildiğimiz takdirde, bu ayrışmanın, bütünleşmeye, kucaklaşmaya dönüşmesi için de emek vereceğim” yanıtını verdi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum