Reklam

"DÜNYANIN VİCDANI, MERHAMET ELİ TÜRKİYE'DİR"

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, İnsan Hakları Birimi 19 Ağustos Dünya İnsani Yardım Günü dolayısla bir mesaj yayınladı.

"DÜNYANIN VİCDANI, MERHAMET ELİ TÜRKİYE'DİR"
19 Ağustos 2021 - 11:04
Yüzlerde tebessüm sofralarda aş olabilmenin önemine dikkat çeken AK Parti İnsan Hakları Birim Başkanı Gülsüm Üstün yayınladığı mesajında “Ülkemiz için ayrı bir anlam taşıyan Dünya İnsani Yardım Günü'nde
TİKA, AFAD, Kızılay gibi kurumlarımız ve STK’larımızın gayretleriyle dünyanın en cömert ülkesi olmanın gururunu yaşıyoruz.
Türkiye, insani yardımlarda dünyanın zirvesinde.
Somali'den Filistin'e, Suriye'den Yemen'e bir çok ülkeye yardım eli uzatan bir Türkiye var.
Dünyanın en cömert ülkesi olma gururu ile öncül verilere göre acil ve insani yardım alanındaki lider konumumuzu sürdürüyoruz.
İnsanlığa umut Türkiye olarak, yeryüzündeki tüm sorunların barış ve kardeşlik içinde çözülmesi gayreti ve Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, dünyada adaletin, barışın, hak ve özgürlüklerin savunucusu olmayı sürdürürken mazlum coğrafyaların ve mağdurların yanında yer almaya da devam edecektir.
Renk, dil, din ayırmaksızın Dünya İnsani Yardım Günü’nün insanlığın mutlu yarınları için farkındalık oluşturmasını temenni ediyor, Dünyanın dört bir yanında mazlum gönüllerin yanında olmak için gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm yardım gönüllerinin 19 Ağustos Dünya İnsani Yardım Gününü Kutluyoruz. “ dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum