Reklam

Düğün Salonu Etkinlik Merkezine Dönüştü

Düğün Salonu Etkinlik Merkezine Dönüştü
25 Aralık 2012 - 17:29

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU; Çanlıların sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen her türlü bilimsel ve kültürel etkinlikler için bu salonu tahsis ettiklerini ve de etmeye devam edeceklerini açıklayarak, “Çan’da böyle güzel programların düzenlenmesi ve özellikle de gençlerimizin bu programlara yoğun katılım sağlamaları bizleri oldukça sevindiriyor “dedi.

Çan Belediyesi Düğün Salonu 8 Haziran günü şanına yakışır görkemli bir törenle açılarak Çanlıların hizmetine sunulmuştu. Çan Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU açılış töreninde yapmış olduğu konuşmasında buranın adı düğün salonu ama biz burayı sadece bir düğün salonu olarak planlamadık. Çanımızda sosyo-kültürel etkinliklerin yapılabileceği bir merkez yoktu. Ama Çanlı hemşerilerimizin ve gençlerimizin özellikle böyle bir merkeze ihtiyaçları vardı” diyerek bu soruna da çözüm ürettiklerini vurgulamıştı.

Bizim en büyük hedeflerimizden biri de Çan’da sosyal bir hareket sağlamak, gençlerimizin okumasına çeşitli konferanslarla, panellerle bilinçlenmelerine Belediye olarak üzerimize düşeni yerine getirmek suretiyle katkı sağlamak diyen Başkan KUZU, bu salonu en etkili ve en verimli şekilde devamlı olarak sıklıkla kullanacaklarını ve de kullandıracaklarını belirtti. KUZU “Bu güne kadar gerek Çan Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimize, gerek ilçemizdeki okullarımıza gerekse de çeşitli derneklerimize Çan Belediyesi Düğün Salonumuzun kapılarını ardına kadar açtık. Burada düzenlenen etkinliklerden binlerce Çanlı faydalandı. Bu da bizim için, ilçemiz için, gelecek nesillerin daha bilgili kültürlü olmalarına katkı sağlamak için oldukça güzel ve kayda değer bir gelişmedir” dedi.

Haziran ayında hizmete giren Çan Belediyesi Düğün Salonu açıldığı günden bugüne neredeyse boş gün geçirmedi. Belediye Başkanı KUZU’ nun isteğimiz; Çanlıların bu salonu dolu dolu kullanmaları temennisi de böylelikle yerine gelmiş gibi gözüküyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum