Reklam

Dr.Nami Özdemir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dr.Nami Özdemir Son Yolculuğuna Uğurlandı
01 Aralık 2012 - 21:08

Çanakkale'nin ilk doktorlarından merhum Nami Özdemir'in Necip Paşa Camii'ndeki cenaze törenine katılan; CHP Genel Başkan Yardımcısı AYDIN Milletvekili Bülent Tezen, CHP Çanakkale Milletvekilleri Ali Sarıbaş, Serdar SOYDAN, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Hamza Karagöz, Çanakkale Seramik Genel Müdürü Remzi Gula, Kale Grubu üst düzey yöneticileri, Çan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Özcan Özen, Çanakkale'nin önde gelen simaları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş adamları ve sağlık camiası, Çan'dan çok sayıda bürokrat, akademisyen ve İlçe Halkı ile Kale Grubu çalışanları ve sevenleri cami avlusuna sığmadı.

Merhum Dr. Nami Özdemir'in cenaze namazı bugün yoğun yağış altında Necip Paşa Camii'nde öğle namazını müteakiben kılındı.

Kılınan cenaze namazının ardından merhum Nami Özdemir'in cenazesi son yolculuğuna, sevenlerinin oluşturduğu uzun bir araç konvoyu ile defnedileceği Çanakkale eski mezarlığındaki aile kabristanlığına uğurlandı.

Merhum Dr. Nami Özdemir'in cenazesi burada okunan dualar ile toprağa verildi.

Biz de Çan Medya Grubu olarak merhum Dr. Nami Özdemir'e Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum