Reklam

DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 7 TUTUKLAMA!

Nitelikli dolandırıcılık soruşturması kapsamında, Çanakkale Merkezli yürütülen operasyonda, Kütahya ve Bursa illerinde de 32 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 7 TUTUKLAMA!
12 Nisan 2023 - 11:54
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından operasyon ile ilgili yapılan bilgilendirmede, “07.04.2023 günü Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan Nitelikli Dolandırıcılık soruşturması kapsamında Çanakkale Merkezli Kütahya ve Bursa ilinde 32 adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmiştir. Yapılan aramalar sonucu 114 adet dijital materyale el konulmuştur. Operasyon sonrası E.Ö, H.H.Ş, M.E., B.K, E.C.S., M.C.E, A.B.U, T.C, O.S.Y, M.T. ve H.Ö isimli şahıslar gözaltına alınarak işlemleri yapılmak üzere Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne getirilmiştir.
Yapılan işlemlerin ardından 10.04.2023 tarihinde adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslardan M.E., E.C.S., M.C.E, A.B.U, O.S.Y, M.T. ve H.Ö isimli şahıslar tutuklanarak Çanakkale E Tipi Kapalı Ceza Evine teslim edilmiş, E.Ö ve H.H.Ş isimli şahıslar denetimli serbestlik şartıyla, T.C ve B.K isimli şahıslar ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştır” ifadeleri yer
aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum