Reklam

DOĞANLAR HOLDİNG'TEN DEPREMZEDELERE YARDIM

Doğanlar Holding tüm markaları ile deprem sonrası bölgeye yardım gönderdi. Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, “Deprem yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz. Acımız büyük, elimizden geldiğince yardımda bulunuyoruz” dedi.

DOĞANLAR HOLDİNG'TEN DEPREMZEDELERE YARDIM
18 Şubat 2023 - 11:09
Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki deprem sonrası 10 ilin etkilendiği deprem sonrası başlatılan yardım kampanyalarına Doğanlar Holding de tüm markaları ile katıldı. Deprem bölgelerindeki vatandaşların ihtiyaçlarını Doğtaş bayileri kanalıyla karşılamaya ve bölgeye ulaştırmaya devam eden Doğanlar Holding depremzedeler için yatak da üretti.
Doğanlar Holding, çalışanları, bayi ve tedarikçileri ile ortaklaşa başlattıkları yardımları günlerdir deprem bölgesine gönderiyor. Aynı zamanda Azerbaycan’da toplanan yardımların merkez üssü olarak mağazalarının kapısını açan Doğanlar Holding şimdi de depremzedelerin faydalanabilmesi için yatak üretimine başladı. Yapılan açıklamada, “Üretim tesislerimiz bu günlerde depremzedelerimiz için çalışıyor. Depremden etkilenen vatandaşlarımızın acılarını biraz olsun hafifletebilmek için tesislerimizde ürettiğimiz yataklar deprem bölgesine gönderiliyor.
AFAD koordinasyonunda en kısa sürede vatandaşlarımızın kullanımına sunulacaktır. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bu zor süreci atlatıp yaralarımızı saracağız” denildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum