Reklam

DİJİTAL ATÖLYELERLE, BU YIL EVDE BAYRAM VAR!

Çanakkale Belediyesi, gelecek sağlıklı günler için bugün evde olan çocuklarımızın 23 Nisan etkinliklerini evlerine taşıyor.

DİJİTAL ATÖLYELERLE, BU YIL EVDE BAYRAM VAR!
17 Nisan 2020 - 13:30

Salgın hastalık nedeniyle içinde bulunduğumuz sosyal izolasyon günlerinde, çocukların 23 Nisan coşkusunu yaşamaları için sosyal medya aracılığıyla çeşitli etkinlikler gerçekleşecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hazırlanan ve Çanakkale Belediyesinin Facebook, Instagram ve YouTube hesaplarından izlenebilecek olan dijital etkinlikler ise şöyle;

*Dijital Origami Atölyesi

İstanbul Oyuncak Müzesi Origami Sanat Eğitmeni Gökçen Atamgüç tarafından 23 Nisan 2020 Perşembe günü 14.00-15.00 saatlerinde gerçekleşecek olan Dijital Origami Atölyesine çocuklar da A4 beyaz veya renkli kağıt ve yapıştırıcı ile eşlik edebilecek.

*Dijital Çorap Kukla Atölyesi

Tiyatro Troya ekibi tarafından 23 Nisan 2020 Perşembe günü 15.00-16.00 saatlerinde gerçekleşecek olan etkinliğe, uzun çorap, düğme, makas, mandal, iğne-iplik, renkli kurdele, kumaş parçaları, iki adet pet şişe kapağı, renkli yün iplikler ve yapıştırıcı gibi malzemelerle eşlik edilebilir.

*Dijital Masal Atölyesi

P4C Eğitim Uzmanı Özlem Tavuş tarafından gerçekleşecek olan atölye, 16.00-16.30 saatleri arasında izlenebilir.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Zeynep Erkorkmaz
    3 yıl önce
    Aşağıdaki web domain adreslerini satın almak isterseniz 05303905103 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. www.masaltiyatrosu.com www.masalkutuphanesi.com (marka adı ile birlikte) www.masalciabla.com www.dijitalmasal.com www.masalterapisti.com www.ma***ademisi.com www.masaloyunlari.com www.onlinemasalci.com www.taletheatre.com www.talelibrary.com