Reklam

DEVLET MİLLET EL ELE

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale’de bir evde çıkan yangında eşyaları kullanılmaz hale gelen aileye yardım valilik ve sosyal hizmetlerden geldi.

DEVLET MİLLET EL ELE
02 Temmuz 2021 - 15:34
30 Haziran  tarihinde Çanakkale’nin Cevatpaşa Mahallesi Havantabya sokakta bulunan bir evde çıkan yangında evleri zarar gören aileye devletin kurumları sahip çıktı.
DEVLETİN ŞEFKATLİ ELİ AİLEMİZİN YANINDA
Akşam saatlerinde çıkan yangın da evleri kullanılmaz hale gelen aileye yardım eli hem devletten hem de milletten geldi. Yangın sonrası aile fertlerine birçok kurum ve kuruluştan geçmiş olsun ziyareti geldi. Ziyarette gelenler arasında Çanakkale Belediyesi  Ülgür Gökhan yoktu. Ziyarette Çanakkale Valisi  İlhami Aktaş, AK Parti  İl Başkanı  Naim Makas,Cevatpaşa Mahallesi  Muhtarı Evren Kızoğlu, AK Parti Cevatpaşa Mahallesi Başkanı  İlknur Sorulmaz’ın yanı sıra mahalleli eşlik etti.
İLK AÇIKLAMA VALİLİKTEN GELDİ
Valilikten yapılan açıklamada;  ‘’Vali İlhami Aktaş  tarafından verilen talimat ile Çanakkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından evleri zarar gören ailenin evinde, temizlik, boya badana işlemleri yapılmaya başlandı. Aileye acil ihtiyaçları için nakdi yardım yapılıp,  aile fertlerine Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri tarafından aileye psiko destek verilmeye ve ailenin çocukları için de sosyal destek hizmeti verilmeye başlandı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Çanakkaleli vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edecektir.’’ İfadelerine yer verildi
MAHALLE BAŞKANININ DUYARLILIĞI
Yangının ardından yaraların sarılmasına destek olan isimler arasında AK Parti Cevatpaşa Mahallesi  Başkanı  İlknur Sorulmaz da yerini aldı. Yangının başladığı andan buyana acılı aileyi yalnız bırakmayan AK Partili mahalle başkanı  Sorulmaz; ‘’Devletimiz, Çanakkale valiliğimiz devletimizin kurumları ailemizin yanında yer aldı. Bizde AK Parti kadrolarında görev alanlar olarak ailemizin yanında olduk. İl Başkanımız Naim Makas Merkez İlçe Başkanımız Yıldıray Ölçek ile birlikte ailemizin yanında olduk. Buradan mahalle muhtarımız Evren Kızoğlu’na da ailemiz için başlattığı yardım kampanyası içinde ayrıyeten teşekkür ederim’’ dedi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum