Reklam

DEVA, İFTARDA BASINLA BULUŞTU

Ramazan Ayının sonlarına doğru gelirken geleneksel iftarlar gerçekleşmeye devam ediyor.

22 Nisan 2022 - 16:06
Kuruluşundan itibaren aktif şekilde sahada olan DEVA Partisi dün akşam basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. İftarda taze Başkan Kemal Kavut ve yönetim kurulu üyeleri basına tanıtılırken barınma sorunundan seçim dönemine kadar birçok konu konuşuldu.
DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Kavut yaptığı basın açıklamasında; “DEVA Partisi çatısı altında Çanakkale’mizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmayı kendimize ilke edindik. Tarihiyle, doğasıyla, kültürüyle eşsiz güzellikler sunan Çanakkale’mizin layık olduğu ilgiye, yatırıma ulaşması için var gücümüzle çalışacağız.
Genç ve kaliteli bir kadromuz var. Her biri; kendi mesleklerinde rüştünü ispatlamış, başarıya ulaşmış ve şimdi de Çanakkale’ye siyaseten faydalı olmak için elini taşın altına koyarak bu yola çıkmıştır. Çanakkale’deki sorunları biliyoruz. Sorunları çözmek için yol haritamız var, gençliğimiz var, enerjimiz var, en önemlisi işi bilen liyakatli kadrolarımız var. Genel başkanımız Ali Babacan’ın da sıkça ifade ettiği üzere “siyasette güven çok önemlidir. Bu sebeple konuştuğumuz zaman doğru olanı konuşacağız. Verdiğimiz sözü tutacağız ve adaletten hiçbir zaman ayrılmayacağız.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum