Reklam

"DERNEK TEMSİLCİLERİMİZLE BULUŞUYORUZ"

Çanakkale Kent Konseyi'nde düzenlenen buluşmaların ikincisi, Sivil Toplum Örgütlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

"DERNEK TEMSİLCİLERİMİZLE BULUŞUYORUZ"
30 Ocak 2023 - 11:52
"Sivil toplumun gelişmesine ve kurumsallaşmasına katkıda bulunmak" kent konseylerinin görevlerinden biri. Bu göreve yönelik olarak öncelikle, derneklerin kent konseyindeki temsilcileriyle bir araya gelerek, derneklerin durumları ve kent konseyi hakkında bilgilenme paylaşımları  gerçekleştiriyoruz. Derneklerin yapabilirliklerini güçlendirmek, yerel karar alma mekanizmalarında aktif ve etkin rol almalarında  kent konseyinin derneklere ne gibi destekler sağlayabileceği ile kent konseyinin yapısı ve işleyişi buluşmaların konusunu oluşturuyor.
Şubat ayı sonunda tamamlanacak olan bu buluşmalarda konseyde temsiliyeti olan 105 derneğin temsilcileri bir araya gelmiş olacak. Buluşmalar vakıflar, sendika, meslek odası ve parti temsilcileriyle de devam edecek.
Buluşmalara katılan isimler şöyle; Devlet Yurtlarında Yetişenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 18 Mart Motosiklet Derneği, Çanakkale Koza Gençlik Derneği, Çanakkale Girişimci Çağdaş Kadınlar Derneği, Türk Hava Kurumu, Yeni Kuşak Köy Enstitüler Derneği,  TÜKODER, Muharip Gaziler Derneği, Çanakkale Marina Yatçılar ve Kaptanlar Derneği, Türk Kadınlar Birliği, Karaibrahimler Köyü Garipçe Çiftçi Cemiyetini Yaşatma ve Dayanışma Derneği, Çanakkale Kültür ve Sanat Derneği, Çanakkale Uluslararası Öğrenci Dernekleri, Çanakkale Turizm ve Tanıtma Derneği, Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Çanakkale Şubesi, Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çanakkale Şubesi, Çanakkale Fenerbahçeliler Derneği, Kazdağı Tahtacı Türkmenleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Yeniceliler ve Agonyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Farkındalık Yaratma ve Dayanışma Derneği, Çanakkale Uluslararası Öğrenci Derneği.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum