Reklam

DEPREM BÖLGESİNDE GÖREV ALAN ÇÖZAK EKİBİNDEN VALİ AKTAŞ'A ZİYARET

Çanakkale İl Özel İdaresi Arama Kurtarma (ÇÖZAK) Ekip Lideri Dr. Miraç KARAKOÇ, Ekip Lider yardımcısı Tuncay SEZER, ekip üyeleri; Zafer UZUN, Turgut ÇETİN, Fatih KEDİOĞLU, Ramazan UYANIK ve Levent KARABIYIK, Vali İlhami AKTAŞ’ı ziyaret etti.

DEPREM BÖLGESİNDE GÖREV ALAN ÇÖZAK EKİBİNDEN VALİ AKTAŞ'A ZİYARET
07 Temmuz 2023 - 13:30
İl Özel İdare Genel Sekreteri Celil SEZGİN’in de bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale İl Özel İdaresi Arama Kurtarma (ÇÖZAK) ekibi ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Çanakkale İl Özel İdaresi Arama Kurtarma (ÇÖZAK) ekibi görev bölgeleri Osmaniye ve Hatay ilinde yaptıkları çalışmalarla ilgili Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verip, desteklerinden dolayı teşekkür ederek, plaket taktim ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrasında yaraların sarılması için Osmaniye ve Hatay iline giderek arama kurtarma faaliyetlerinde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı, Çanakkale İl Özel İdaresi Arama Kurtarma (ÇÖZAK) Ekibine teşekkür edip, başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum