Reklam

"DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR ÇOK"

Biga’dan doğarak Türkiye ve dünyada sektöründe olağanüstü bir gelişim gösterip Biga’nın gururu olan Doğanlar Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan daha çok çalışmamız gerekiyor açıklamasında bulundu.

"DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR ÇOK"
23 Şubat 2021 - 14:02
Gelinen noktada mobilya sektöründe Doğtaş olarak Kelebek Mobilya’yı satın alarak mobilya sektöründe özelde, Türkiye’de bir numara olduklarını dünyada da aranan bir marka olduklarını belirtti. Doğanlar Holding olarak 25 kişilik aile fertlerine ilaveten çalışanlar ve taşaronlar ile birlikte yaklaşık otuz bin kişilik büyük bir aile olduklarını daha da büyüyeceklerini açıklayan Doğan, 25 yıllık aile anayasasının sorunsuz ve birbirleri ile uyumlu olmalarını sağladığını belirtti.
Doğanlar Holding çatısı altında dört, sektörde sekiz marka yarattıklarını, elli yıllık tecrübe ile 36 ülkeye ihracat yaptıklarını Türkiye’de 71 ilde 400 noktada iki tasarım merkezi ve yirmi yatırım tesisi ile faaliyetlerine devam ettiklerini açıkladı. Bigalı ve Çanakkaleli olmaktan mutlu olduklarını, her zaman memleketlerine yatırım yapmayı sürdürdüklerini ve sürdüreceklerini açıklayarak sözlerinin sonunda “Hem memleketimiz hem de ülkemiz için daha çok çalışmamız gerekiyor çok” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum