Reklam

CUMHURİYET'İN ÇOCUKLARI SAHNEDE

Çan Cumhuriyet Çocukları Orkestrası ikinci kuşak üyeleri bu akşam Troya Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi’nde konser verdi.

CUMHURİYET'İN ÇOCUKLARI SAHNEDE
10 Mayıs 2023 - 11:17
Çan Belediyesi ve Çan Halk Eğitim Merkezi'nin katkılarıyla hazırlanan  programda Orkestra Şefleri Sinem Güler Şenşatır ve Serkan Şenşatır öğrencileriyle birlikte izleyenleri mest etti.
Sahnede adeta devleşen minik kursiyerler izleyenlerden büyük beğeni topladı. Piyano ve keman eşliğinde şarkılar, marşlar söylendi.
Şef Serkan Şenşatır bu anlamlı geceye şu notu düştü;
"Çan Cumhuriyet Çocukları bir orkestra projesi. Öğrencilerimiz 3.sınıfta kemana başlıyor, 4.sınıfta da devam ediyor. Bu dönemde biz ülkemizin içinden geçtiği malum deprem faciasından dolayı erteledik. Bugün yapacağız. Bizim içlerimiz ağlayabilir, kalbimiz sıkıntılı olabilir ama en azından çocuklar sevinsin. Biz sonra kendi işimizi yaparız dedik. O yüzden bu konseri erteledik ve bugüne geldik. Hepinize burada olduğunuz için çok teşekkürler..."
Orkestra Şeflerinden Sinem Güler Şenşatır ise bu süreçte velilerin desteklerinin çok önemli olduğunun altını çizerek;
"Öncelikle çocuklarımıza ve siz değerli velilerimize çok teşekkür ederiz. Bizler müzik öğretmeniyiz çocuklara öğretmen eli değdiriyoruz ama gönüllü velilerimiz olmasa bizim elimizde malzeme olmaz. Elimizde böyle çocuklar olunca böyle de güzellikler ortaya çıkıyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Çan’ın Sesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum