Reklam

CUMHURİYET İLKOKULU ÖNDERLİĞİNDE ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL VİDEO KLİP

Cumhuriyet İlkokulu 3- b Sınıfı olarak yürütülen ve Azerbaycan, Arnavutluk ve Türkiye ortaklı benim adım öğretmen projesi öğretmenler günü etkinliği için video klip çekildi.

24 Kasım 2020 - 15:04
Youtube da yayınlanan video klip ülke genelinde büyük ilgi gördü.

Proje sorumlusu Çan Cumhuriyet İlkokulu Sınıf Öğretmeni Fatma Yılmaz “Öğretmenlerin toplumdaki yeri ve görevi, yaşadığımız saygı, sevgi ve şükranlarımızı sunduğumuz dayanışmayı güçlendirdiğimiz, ülkemizin dört bir yanından bir araya gelerek hazırladığımız “Benim Adım Öğretmen e Twinning Projesi” olarak Öğretmenler Gününe özel video hazırladık.

Ankara UDS ekibinin, Yeğitek Şube Müdürünün de dâhil olduğu video klipte çok sayıda il milli eğitim müdürü, ilçe milli eğitim müdürü, il e twinning koordinatörleri, okul müdürleri ve proje öğretmenleri katıldı. Projeye destek veren İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Çakır’a İl etwinning koordinatörümüz Serdar Urhan’a, Çan Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Ali Kır’a ve Çan Cumhuriyet İlkokulu Öğrencisi Nisanur Bayraktar’a çok teşekkür ederiz.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum