Reklam

CUMHURİYET HALK PARTİSİ'NDEN ÇTSO YÖNETİM KURULU'NA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Temsilcileri, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ'NDEN ÇTSO YÖNETİM KURULU'NA ZİYARET
04 Haziran 2022 - 10:45
ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Erdoğan, Özgür Ekşi, Semih Toprak,  Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, •Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural, Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, CHP İl Yönetimi temsilcileri ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

“ÇTSO OLARAK, BAYRAĞIMIZ ALTINDA BİRLEŞEN TÜM PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ”
Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak; Devletimizin birliği ve bütünlüğünü savunarak bayrağımız altında birleşen tüm partilere eşit mesafedeyiz. Farklı siyasi görüşlere sahip olsak da Odamızın kapısından içeri girdiğimiz andan itibaren siyasi görüşlerimizi geride bırakıyoruz. Çanakkale’nin 8.500 üyesiyle kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşuyuz. Üyelerimizin ticari faaliyetleriyle ilgili sorunların çözümü için İlimizin Milletvekilleriyle sürekli temas halindeyiz. Taleplerini yazılı ve sözlü olarak iletiyor ve takipçisi oluyoruz. Ülkemizin her karış toprağı çok kıymetli ve değerli ancak Çanakkale hepimizin ortak değeri manevi Başkentimiz. Bu sebeple de sorumluluğumuz bir kat daha fazla. ”  

CHP heyeti de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, hepimizin ortak tutkusunun Çanakkale olduğunu, bu düşünce ile de her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmaya hazır olduklarını söyledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum