Reklam

ÇTSO ÜYESİNE ZEYTİNYAĞI ÜRETİMİNDE ULUSLARARASI ÖDÜL

Zeytincilik Ticaret Limited Şirketi yetkilisi Sami Ulus ÇTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek,Joop2020 Japan OliveOil2020 Prize yarışmasının tek tip zeytinyağı değerlendirme kategorisinde aldığı Altın madalya ödülü hakkında bilgi verdi.

ÇTSO ÜYESİNE ZEYTİNYAĞI ÜRETİMİNDE ULUSLARARASI ÖDÜL
14 Ağustos 2020 - 16:26
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
“ZEYTİNYAĞI, BÖLGEMİZİN EN ÖNEMLİ VE KATMA DEĞERİ EN YÜKSEK ÜRÜNLERİNİN BAŞINDA GELİYOR”
Ziyaretle ilgili bilgi veren Selçuk Semizoğlu; “Zeytinyağı doğanın insanoğluna en büyük armağanlarından. Bölgemizde üretilen zeytinyağının ilimizin coğrafi konumundan kaynaklanan ayrı bir tadı ve ayrı bir nefaseti var. İlimizde üretilen zeytinyağları maalesef ağırlıklı olarak dökme şeklinde satılıyor. Sonrasında ise yurt dışında markalaşarak dünya sofralarına dağıtılıyor. Bizler bu süreçleri kendi bölgemizde gerçekleştirerek zeytin ve zeytinyağında markalaşmaya gitmeli, ulusal ve uluslararası platformlarda hak ettiği seviyeye ulaştırmak için çalışmalıyız.  Zeytinimizi ve zeytinyağımızı uluslararası alanda daha fazla tanıtmalıyız, bu anlamda Zeyyat Zeytincilik firma yetkilisi Sami Ulus Bey’i uluslararası marka olma yolunda attıkları bu adımı takdirle karşılıyorum. Oda olarak firmalarımıza tüm markalaşma ve uluslararasılaşma süreçlerde destek vermeye hazır olduğumuzu buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu yıl içinde zeytinyağımızın tanıtımı için bir çalışma planlıyoruz.”  diyerek gerçekleştirilen ziyaret ve alınan altın madalya için teşekkür etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum