Reklam

ÇTSO TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

ÇTSO TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ
28 Ekim 2023 - 10:54
Gerçekleştirilen ziyarette Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Volkan Temiz ve Şakir Kutluay, Genel Sekreter Sema Sandal, Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt ve Uzman Berkay Geçer hazır bulundu.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Meclis Başkanı Mustafa Şadan Eren, Yönetim Kurulu Üyesi Sayım Adanur ile Genel Sekreter Ali Rıza Kul ev sahipliği yaptı.
Ziyaret hakkında bilgi veren Selçuk Semizoğlu; “Öncelikle Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na misafirperverlikleri ve illerinin tanıtımına sağladıkları katkı için teşekkür ederim. Tanıtım filmlerini izledik ve çalışmaları hakkında bilgi aldık. Camiamızın ortak konuları, iş dünyamızın sıkıntıları üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Aramızda kilometreler olsa da aynı Ülkenin coğrafyasındayız ve temsil noktasında görevlerimiz aynı. Bu yüzden ziyaretlerimiz sırasında kıyaslama çalışmaları da yapıyoruz.” dedi. Görüşmenin sonunda günün anısına karşılıklı hediye takdimi yapıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum