Reklam

''ÇTSO İLE YENİ DÖNEMDE AKTİF BİR İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ''

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri,Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu ve ÇTSO yetkilileri ile geçtiğimiz günlerde yeni dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişi yapmak adına bir araya geldi.

''ÇTSO İLE YENİ DÖNEMDE AKTİF BİR İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ''
08 Aralık 2020 - 14:18 - Güncelleme: 08 Aralık 2020 - 16:30
Ziyarette Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğünden İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, Şube Müdürü Ayça Çakmak, İş ve Meslek Danışmanları Şeyda Topuz ve Ahmet Şarman; ÇTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, işveren yetkilileri Atiye Laçin ve Akın Yalman hazır bulundu.
ÇTSO yetkilileri ve üyeleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz: ‘‘Yeni dönemde Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kadın Girişimciler Kurulu gibi tüm birimleri ve üyeleriyle farklı projelerde birlikte hareket edeceğiz. Herkesin bildiği gibi Cumhurbaşkanlığımızın kararıyla Kısa Çalışma Ödeneğinde uzatmaların yanında tekrar yeni başvuruları almaya başladık. Odamızdan ve üyelerimizden de bu konuda taleplerini dinledik.9 Aralık Çarşamba günü Online bir toplantı düzenleyerek bu konuda ayrıntılı bir bilgilendirme yapacağız. Bununla birlikte yeni dönemde yeni projelerle odamızla aktif bir işbirliği içerisinde olacağız.’’ açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum