Reklam

ÇTSO İLE İŞ BANKASI ARASINDA İŞ BİRLİĞİ

Çanakkale Ticaret Ve Sanayi Odası ile Türkiye İş Bankası A.Ş. Çanakkale Şubesi arasında pazarlama iş birliği protokolü imzalandı.

ÇTSO İLE İŞ BANKASI ARASINDA İŞ BİRLİĞİ
05 Ekim 2023 - 11:30
Türkiye İş Bankası A.Ş. Çanakkale Şubesi Müşteri Temsilcileri Canan Maden ve Ayberk Akuş, Pazarlama İş Birliği Protokolü’nü imzalamak için Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman ile bir araya geldi. ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Genel Sekreter Sema Sandal da hazır bulundu.

Pazarlama İş Birliği protokolü hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman; “Pazarlama online bir alışveriş platformu. Üyelerimizin rekabet gücünün artması için bu tür platformlarda yer almasını önemsiyoruz. Bugün imzaladığımız protokol ile bu platformlarda 31 Aralık 2023 tarihine kadar yeni mağaza açan odamız üyesi işletmelere başlangıçtan tarihinden itibaren 3 ay süre ile komisyonlarda yüzde 50 indirim fırsatı sağlanıyor. Üyelerimize faydalı olması temennisi ile bol bereketli kazançlar diliyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum