Reklam

ÇTSO HEYETİ DENİZLİ VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri ile Meclis Başkan Yardımcısından oluşan heyet, Denizli Valisi Ali Fuat Atik’i ziyaret etti.

ÇTSO HEYETİ DENİZLİ VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ
20 Ekim 2021 - 11:03
Denizli Valiliğinde gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Tennioğlu ve Ersin Kahraman ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

“SAYIN VALİMİZ İLE EZİNE KAYMAKAMLIĞI DÖNEMİNDE VERİMLİ İŞBİRLİKLERİMİZ OLDU”
Valilik ziyaretiyle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “Bugün Denizli Valiliğini ziyaret ederek bir dönem Ezine Kaymakamlığı görevinde bulunan Denizli Valisi Sayın Ali Fuat Atik’i makamında ziyaret ettik. Kendileriyle Ezine Kaymakamlığı döneminde verimli çalışmalarımız ve işbirliklerimiz oldu. Ezine Gıda İhtisas OSB kuruluş aşmalarında ve görevi süresince büyük desteğini gördük. Bir büyükşehirde Valilik görevinde olması bizleri gururlandırdı. Sayın Valimizle çok sıcak ve verimli bir görüşme yaptık. Kendimizi evimizde gibi hissettiren Sayın Valimize misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum