Reklam

ÇTSO HEYETİ, BOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI'NI ZİYARET ETTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuyumculuk ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren üyeleri Kocaeli Ticaret Odası ziyareti ardından Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

ÇTSO HEYETİ, BOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI'NI ZİYARET ETTİ
27 Kasım 2023 - 12:08
Gerçekleştirilen ziyarette; Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Meclis Üyesi Recep Yılmaz, 12 No’lu Komite Başkanı Orhan Dom, 12 No’lu Komite Üyesi Mustafa Ali Uzkuç, 12 No’lu Meslek Grubu Üyeleri; Mustafa Özcan, Murat Gürses, Aydın Durkan, Alper Mendilci ve Halil Savucu ile Genel Sekreter Sema Sandal ve Komite Sorumlusu Seçil Uğur  hazır bulundu.
Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Yönetim Kurulu Üyesi Kayhan Perçin, Meclis Üyeleri; Fatih Yamaner ve Vedat Yardemir ile Genel Sekreter İsmail Gören’in ev sahipliği yaptığı ziyaret hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman; “Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’na güzel ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum. İki Odanın yaptığı faaliyetler ve yürüttüğü projeler hakkında konuştuk. Odalar arasında iş birliğimizin arttırılması ve geliştirilmesine yönelik, yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Aynı camiada ortak konularımız ve sorunlarımızı istişare ettik” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum