Reklam

ÇTSO'DAN VEKİLLERE ZİYARET

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Çanakkale Milletvekillerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

ÇTSO'DAN VEKİLLERE ZİYARET
14 Temmuz 2023 - 11:46
Gerçekleştirilen nezaket ziyaretine; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Çelik, Akın Yalman, Berkin Karaca, Volkan Temiz ve Şakir Kutluay, Meclis Başkan Yardımcısı Armağan Aydeğer, Meclis Katip Üye Saniye Öfekler Elmas, Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek ile Genel Sekreter Sema Sandal katıldı.
ÇTSO Heyeti, Çanakkale AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, CHP Milletvekili Özgür Ceylan ve İyi Parti Milletvekili Rıdvan Uz’u ziyaret etti. Çanakkale CHP Milletvekili İsmet Güneşhan’ın şehir dışı programı sebebiyle katılamadığı ziyarette, Ak Parti, CHP ve İyi Parti Milletvekilleri, ÇTSO Heyetini bir arada ağırladı.
Hep birlikte gerçekleştirilen görüşmede; Çanakkale’nin gelişmesi ve iyi temsil edilmesi adına birlik, beraberlik içerisinde adımlar atılması vurgulandı.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Selçuk Semizoğlu; “Bugün burada, Çanakkalemizin Milletvekillerini ziyaret etmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. ÇTSO siyaset üstü bir kurumdur. Söz konusu Çanakkale olduğunda nasıl kenetlendiğimizi, Parti ayırt etmeksizin nasıl bir araya geldiğimizi bir kere daha kamuoyuna göstermiş olduk.
ÇTSO olarak Çanakkale için gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar ile ilgili değerli Vekillerimize bilgi verip, İlimizin gelişmesi, kalkınması ve rekabet gücünün arttırılması amacıyla her türlü desteğe ve göreve hazır olduğumuzu bir kere daha ifade ettik.
Kıymetli Vekillerimiz de bizim projelerimizi yakından takip ettiklerini ve her zaman destek sağlayacaklarını belirterek bizleri onurlandırdılar.  Kendilerine nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Hepimizin en büyük sevdası olan Çanakkale için canla başla çalıştıklarına ve bu bağlı çalışmayı sürdüreceklerine eminiz” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum