Reklam

ÇTSO'DAN ÇOMÜ'NÜN YENİ REKTÖRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ÇTSO'DAN ÇOMÜ'NÜN YENİ REKTÖRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
07 Temmuz 2023 - 13:35
ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Erenoğlu’nun makamına gerçekleşen ziyarette ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Ersin Kahraman ve Murat Aydoğdu, Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik, Akın Yalman ve Deniz Tennioğlu ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Semizoğlu; “Çanakkale’mizin bacasız fabrikası ÇOMÜ’nün yeni atanan Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. ÇTSO olarak, Üniversitemize her zaman elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Sayın Rektörümüzle de bundan sonra işbirliği içinde neler yapabileceğimiz ve İlimize nasıl katkı sağlayabileceğimiz konularını istişare ettik.

Kendisi çok genç ve başarılı bir akademisyenimiz. Yeni görevini layığıyla yerine getireceğine ve Üniversitemizin eğitim kalitesine katma değer yaratacağına inancımız tam. Nazik ev sahipliği için teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum