Reklam

ÇTSO Çanakkale Evi Açılıyor

ÇTSO Çanakkale Evi Açılıyor
11 Mayıs 2013 - 12:17

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın daha önce hizmet verdiği Kayserili Ahmet Paşa Caddesi'ndeki tarihi bina, Çarşamba gününden itibaren ÇTSO Çanakkale Evi olarak turizmin hizmetinde olacak.

Çanakkale'ye gelen yerli ve yabancı turist, ziyaretçi ve araştırmacılara, Çanakkale hakkındaki bütün bilgi ve eserler ile ürün ve lezzetleri tanıtmayı amaçlayan ÇTSO Çanakkale evi, 15 Mayıs Çarşamba günü açılıyor.

Çanakkale'nin tarihi, kültürel ve sosyal değerlerinin, yöresel ürünlerinin tanıtımına ve turizm potansiyelinin artırılmasına hizmet edecek olan ÇTSO Çanakkale Evi, Çanakkale yerel ürünlerinin tanıtıldığı Çanakkale Ürünleri Odası, Çanakkale ile ilgili eserlerin yer aldığı kütüphane, tanıtım filmi ve sunum toplantı odası, sergi alanları ve Çanakkale lezzetlerinin sunulacağı Çanakkale Evi Bahçesi'nden oluşuyor.

ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, ÇTSO Çanakkale Evi'nin açılışına Odanın tüm üyelerini ve Çanakkalelileri beklediklerini belirterek, "Odamızın kullanımında olan Kayserili Ahmet paşa Caddesindeki binamızı; yurtiçi ve yurtdışından gelen yerli ve yabancı konuklara ilimizi her yönü ile tanıtmak, Çanakkale'ye gelenlere ilk adımda verilen hizmetin kalitesini artırmak amacı ile ÇTSO Çanakkale Evi olarak projelendirdik. Çarşamba günü saat 18.00'de gerçekleştirilecek açılışa ev sahibi olarak tüm üyelerimizi bekliyoruz" dedi.

Açılış töreninde, ÇTSO Çanakkale Evi projesi için Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın mali destek programı imza töreni de yapılacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum