Reklam

ÇOMÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUĞUNDAN BAŞKANLARA ZİYARET

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğrenci Topluluğu, 25 Kasım 2022 Cuma günü Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve Meclis Başkanı Birol Çetin’i ziyaret etti.

ÇOMÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUĞUNDAN BAŞKANLARA ZİYARET
26 Kasım 2022 - 12:03
Topluluk üyeleri Borsa seçimi yeni gerçekleştirildiğinden dolayı Başkanlara hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Tarım sektöründeki kurum ve kuruluşları ziyaret ettiklerini belirterek, bu çerçevede ilk ziyaretlerini Çanakkale Ticaret Borsasına yaptıklarını ifade ettiler. Ardından topluluk hakkında ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Borsa Başkanları öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Ticaret Borsasının Yapısı, ekonomiye faydaları ve yürütülen projeler ile ilgili çalışmalarını anlattı.
Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz “Çanakkale’miz, ülkemizin tarımda marka olan illerinden biridir ve yüksek kaliteli ürünlerle bu özelliğini giderek güçlendirmektedir. Çanakkale'nin sahip olduğu büyük potansiyel nedeniyle hem bitkisel hem de hayvansal üretim konularında  Ticaret Borsamız üyelerimize katkı sunmaya devam etmektedir.

Gençlere sahada aktif olmaları gerektiğini, hayatı ancak sahada çalışarak öğreneceklerini belirten Başkan Deniz, burada sizlere büyük işler düşüyor. Sizlerin çalışması,  gayreti ve azmi çok önemli. İlimiz de tarım konusunda şanslı bir İl. Siz Ziraat Mühendislerimizin staj yaparak tecrübe kazanacağınız tarıma ilişkin çok çeşitli firmalar var. Ticaret Borsası olarak bizler de her zaman gençlerimize ve eğitime destek sağlamaya çalışıyoruz. Sizlere de ihtiyacınız olması halinde her zaman elimizden gelen desteği sağlayacağız. “şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum