Reklam

ÇOMÜ VE NETCAD ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümünün girişimiyle ÇOMÜ ve NETCAD Akademi arasında işbirliği protokolü Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ve NETCAD Yazılım A.Ş. Teknik Direktörü Tunç Emre Toptaş arasında imzalandı.

ÇOMÜ VE NETCAD ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
28 Ekim 2021 - 11:34
Bu protokol ile ÇOMÜ’nün tüm fakültelerinde NETCAD yazılımı öğrenciler ve öğretim üyeleri tarafından eğitim amaçlı ücretsiz olarak kullanılabilecek. Öğrenciler NETCAD Kampüs Eğitim Sertifika Programlarından %90 indirim ile yararlanabilecekler. Gerçekleştirilen işbirliğiyle yıl içinde ÇOMÜ kampüslerinde gerçekleşecek teknoloji günleri, sempozyum ve çalıştay gibi etkinlikler de düzenlenecek.
‍Protokol imzalanması törenine, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, ÇOMÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay Cengiz Taşlı, Bilgi İşlem Daire Başkanı Cahit Kurt,  NETCAD Yazılım A.Ş. Teknik Hizmetler Direktörü Tunç Emre Toptaş, NETCAD Yazılım A.Ş. Eğitim Hizmetleri Murat Öztürk, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arzu Başaran Uysal, Harita Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Mehmet Ali Yücel katıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum