Reklam

ÇOMÜ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÇTSO'YA ZİYARET

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Sedat Murat, Çomü Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Sayın Muammer Karaayvaz,Çomü Tıp Fakültesi Müdürü Sayın Ömer Hadımoğlu Yönetim Kurulu Başkanımızı ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde ziyaret etti.

ÇOMÜ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÇTSO'YA ZİYARET
28 Kasım 2020 - 12:30
ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat pandemi sürecinde yoğun bir şekilde hizmet veren ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesine Odamız öncülüğünde iş dünyası tarafından sağlanan solunum cihazları ile önemli bir ihtiyacın karşılandığını belirterek verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “Ülkemizin topyekûn olarak mücadele ettiği koronavirüs salgınıyla ilgili “ne yapabiliriz” başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere hastalığı ağır seyreden vatandaşlarımıza “nasıl destek verebiliriz” diye düşündüğümüzde; solunum cihazının hem sağlık çalışanlarımızın çalışmalarını kolaylaştırması hem de vatandaşlarımızın sağlıklarına tekrar kavuşmalarına destek olacağı fikrinden yola çıkarak gücümüz yettiğince destek olmayı istedik. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitemiz eğitimde gösterdiği başarı, sağlık konusunda yaptığı yatırımlarla son dönemde ilimizin göz bebeği oldu. İnşallah sağlıklı günlerde 60.000’e yakın öğrencimizle tekrar bir araya gelerek hem eğitimde hem de ilimizin ekonomisinde yeniden canlanma yaşayacağımıza inanıyorum. Bunu başarmak için sizlerle işbirliği yapmak ve ortak projeler üretmeyi çok önemsiyoruz. Bundan sonra da Üniversitemiz ve Üniversite Hastanemiz için üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız. İlimizde Çanakkale Ruhu ’nu yaşayarak aşamayacağımız sorun halledemeyeceğimiz problemin olmadığını düşünüyor, gerçekleştirdiğimiz faaliyetin diğer illerimize örnek olmasını diliyorum. Çanakkale’miz için ne yapsak az. Fedakar sağlık çalışanlarına ve kaliteli sağlık hizmeti almamızı sağlayan gerek Devlet Hastanemizi, gerekse ÇOMÜ Sağlık ve Uygulama Hastanemizi İlimize kazandıranlara ayrıca teşekkür ediyorum.     ”diyerek gerçekleştirilen ziyaretten dolayı iş insanları adına teşekkür etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum